Your Best Export and Strategic
Outsourcing Services Partner

EMPRESA

La filosofia de MC TRADING és prestar un “Servei Integral” i personalitzat en totes les fases del procés d’internacionalització, donant resposta i oferint sempre la solució idònia als requeriments i necessitats dels nostres clients, tenint en compte les particularitats del mercat de destí. A MC TRADING sabem com identificar i crear oportunitats, localitzar els socis adequats o fins i tot i de comú acord amb el client, involucrar-nos en el projecte si ho estimem necessari.

A través de partners locals, MC TRADING ofereix una àmplia cobertura en els mercats:

Europa: Itàlia, Hongria.

Països de l’Est: Rússia, Bielorússia y Moldàvia.

Golf Pèrsic: Emirats Àrabs Units.

Àsia: Xina, Corea, Hong Kong i l´Índia.

Àfrica: Ghana i Libèria.

Amèrica del Sud.: Xile i Brasil.

Com consultora especialitzada en estratègia internacional i focalitzada en uns mercats concrets, els nostres experts en negocis han dedicat tota la seva carrera professional treballant com a consultors internacionals, assessorant amb èxit a empreses i institucions-tant públiques com privades-i participant en cursos de formació i fòrums de debat a nivell internacional.

A MC TRADING proporcionem les eines necessàries i l’experiència d’un equip humà capaç de dirigir el procés de reflexió, amb l’objectiu de definir i avaluar les millors opcions a través d’una metodologia de treball específica adaptada a cada cas.